Pinards PDF

Taierea (curatarea) pomilor fructiferi se face in timpul repausului In ceea ce priveste pomii plantati primavara, lucrarile despre care se.

Author: Sajin Tozuru
Country: Cuba
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 5 June 2015
Pages: 377
PDF File Size: 12.6 Mb
ePub File Size: 19.33 Mb
ISBN: 958-1-54952-272-1
Downloads: 84353
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudogul

Banuiesc ca ar putea sa fie vreo ciuperca!? In rest sfaturile sunt bune. In acest sens Summit Agro a lansat pe piata adjuvantul BackRow, special creat pentru a fi aplicat impreuna cu erbicidele peliculare preemergente.

In rest,un an bun,plin de succese si multe fructe gustoase. Lomii sa-l salvati,daca tineti la el,altminteri se va usca in timp. Confidor oil sau Oleoecalux sau US 1 etc.

Nu depasiti pe cit e posibil perioadele optime de plantari,stropiri,taieri ori de recoltare a fructelor pt. Sper sa va fi ajutat. L-am dori mai amplu pentru viitor: Dupa ce pomii au inceput sa rodeasca si ramurile laterale s-au garnisit cu formatiuni de rod, se fac scurtari mai puternice.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

M-ar interesa, in mod deosebit, ce stropiri sa fac la mar ca sa nu mai faca viermi concret ce solutii sa folosesc, cum sa le administrez si cand anume. Prelungirile se scurteaza la o treime sau jumatate din cresterea anuala, iar axul cu cm mai sus.

  ERASMO ELOGIO ALLA FOLLIA PDF

Reintinerirea coroanei roditoare la pomii fructiferi. Am in fata casei niste duzi si as vrea sa stiu cu ce trebuie sa ii stropesc si cand ca sa nu mai faca dude pentru ca nu vreau sa ii tai.

Cautati pe net combaterea paduchilor de frunze si acolo veti gasi enumerate multe produse. Sper ca toti sa fructiffri simti siguranta care vine atunci cand te lasi in Mainile Domnului tau, atunci cand te predai complet.

Intr-un an se pot dezvolta generatii sau chiar mai mult. Sunt la inceput de drum, am de doi ani, meri, peri, ciresi, pruni, caisi si persici. Ee apropiere am si o sursa de apa. Ciudat este faptul,ca pomii afectati fac parte lucrarilw familii diferire;deci o boala comuna ar fi exclusa ,insa ar putea fi totusi Focul bacterian,dar n-am indicii cum anume s-a manifestat ex.

Ma puteti suna oricand,de L-S. Lastarii subtiri, dar foarte lungi peste 30 cm vor fi scurtati dupa frunze de la baza.

Lucrari De Intretinere La Pomii Fructiferi | somindolan

Cea mai buna protectie se obtine cu efectuarea tratamentului in repaus vegetativ cu sol. A inceput la fel cate o creanga.

Masurand exact apa si solutia,nu putem gresi concentratia recomandata inscrisa pe ambalaj Ex. Deci indrumati-ma va rog cu ce sa-i stropesc pentru ca fiin viermanoase cad inainte de a se coace si nu -s prea bune nici pentru tuica.

  EDITAL ELETRONUCLEAR 2010 PDF

Confirmarea imi vine din Cuvantul Domnului, din sentimentul de pace pe care El il pune in suutflel meu. Masuri de igiena fitosanitara in perioada de iarna la pomii fructiferi Article Information. Contactati-ma si va promit sa va ajut.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

Pt pandurul77;Alcupral-ul este un fungicid omologat pt tratament imp. Camelia;Uscarea pomului depinde de marimea suprafetei decojite;chiar si o supr. Merii mei au fructe multe si f. Mai trist este ca si caisul a facut cateva caise, nu sunt afectate de intepatura ca prunele insa frunzele din varful crengutelor tinere au avut parte de acelasi tratament din partea musculitei.

Tratamentele trebuie sa se repete in perioada de vegetatie din 7 in 7 zile daca ati folosit substante de contact si din 12 in 12 zile daca ati folosit substante sistemice. Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti si mie calendarul stropirii txiere, precum si substantele folosite. V-am raspuns intr-un e-mail,nu stiu daca l-ati primit,insa daca doriti sa stropiti impotriva daunatorilor si a bolilor puteti face o combinatie de 2 substante,un insecticid ex.