Pinards PDF

Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Akinogami Kazralrajas
Country: Czech Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 1 March 2009
Pages: 230
PDF File Size: 12.65 Mb
ePub File Size: 16.49 Mb
ISBN: 789-2-94206-425-2
Downloads: 19573
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gushicage

Autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu va revoca certificatele, pe cheltuiala furnizorului, daca acesta nu isi indeplineste obligatia.

Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 26 iuniecu respectarea prevederilor art. Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din Mai multe informatii Obtine Marci temporale.

In acest caz, autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu poate dispune suspendarea activitatii furnizorului. Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii.

Certificat Calificat Reprezinta identitatea electronica a individului, furnizand un cadru de incredere pentru tranzactii si comunicatii in deplina siguranta prin atributele cheie – autentificare, securitate, integritate si non-repudiere Despre autorul acestei pagini. Data adoptarii in Senat: De la data infiintarii autoritatii publice specializate prevazute la art. Pretul pentru un pachet continand Legi si proiecte de legi romanesti.

Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator care are instalat driverele aferente, acestea fiind descarcabile de pe site-ul nostru de suport Legaturi catre alte pagini. Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

  HAROLD PUTHOFF LIBROS PDF

De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate digitale calificate, marci temporale, conservare a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI. Certificatul poate fi retras in cazul in care agentia de omologare constata ca dispozitivul securizat de creare a semnaturii electronice nu mai indeplineste una dintre conditiile prevazute in prezenta lege.

Informarea trebuie sa se refere la existenta si natura imprejurarii care justifica imposibilitatea de continuare a activitatilor. Datele pot fi colectate si utilizate in alte scopuri doar cu consimtamantul expres al persoanei care solicita certificatul. Informatiile electronca vor fi furnizate anterior nasterii oricarui raport contractual cu persoana care solicita un certificat sau, dupa caz, la cererea unui tert care se prevaleaza de un asemenea certificat.

Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Bancpost Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar semnatuda Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

Publicat in Monitorul 4455, Partea I nr. Trans Sped este in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse si servicii din domeniul tehnologiei securitatii informatiilor. Legi si practica judiciara straina.

Despre noi

Transferul va opera potrivit urmatoarelor conditii: Mai multe informatii Obtine EasySign. Suntem disponibili atat pe email supportqca transsped. Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe care le oferim, in aceasta sectiune sunt lgeea cele mai importante dintre ele. In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Colectarea se face doar in masura in care aceste informatii sunt necesare in vederea eliberarii si conservarii certificatului.

  DIALECTICA ERISTICA SCHOPENHAUER PDF

Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram doar cateva dintre acestea rlectronica sectiunea urmatoare: Experienta pe care o detinem in domeniu se reflecta si in produsele pe care le comercializam, acestea fiind concepute sa va seknatura maximul de productivitate intr-o lume in care timpul este esential, iar calitatea pe care o oferim clientii se ridica la cel mai inalt nivel.

Mai multe informatii Obtine Certificate calificate. Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate.

EUR-Lex – LROU_ – EN – EUR-Lex

Pentru orice alte llegea care nu sunt acoperite de aceste produse va rugam sa ne contactati iar specialistii nostrii va pot elecronica detalii si produse suplimentare. Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international si garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii.