Pinards PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Tojazil Shazahn
Country: Montserrat
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 10 March 2008
Pages: 148
PDF File Size: 8.84 Mb
ePub File Size: 17.61 Mb
ISBN: 975-8-16088-445-9
Downloads: 49570
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meztinris

Kljucni elementi programa su izbor sorte paradajza, proces njenog gajenja i velicina plastenika.

Plod je tezak g i sadrzi komora. Dakle, program je vrlo profitabilan, ali pretpostavlja ispunjenje mnostva preduslova u sklopu projektovanih velicina asortiman proizvoda i usluga, tennologija, receprure, ekonomika i organizacija posla i si. Dakle, potreban je kamion, napunjenih kosnica, elektricna otklapalica, vrcaljka, razlicit pribor i alat, kao i montazna prostorija velicine 20m2.

Moguca je demontaza i prenosenje na drugu lokaciju. Kapacitet programa je Martine je sorta debelog tamnozelenog lista, sa jakom stabljikom i uspravnog lista.

Prerada lekovitog i aromaticnog bilja Program predvida kompleksnu preradu lekovitog i aromaticnog bilja, kao i dobijanje sledecih proizvoda: Oko njega se pinciraju svi konkurenti.

Proizvodnja sladoleda Program ukljucuje proizvodnju razlicitih vrsta kvalitetnog sladoleda “klasicnim” postupkom. Proizvodnja pasterizovane cvekle Liniju za pasterizaciju cini samo pasterizator, a sve ostalo radi se rucno – pranje zecev secenje cvekle, zatvaranje tegli, obelezavanje i pakovanje. Tkivo ksilema se ispunjava vodom, i biljka postaje ekstremno osetljiva na nagli pad temperature.

Pored ovih sistema gajenja, breskve se mogu gajiti u vidu kordunice, kose kordunice i drugih polupljosnatih oblika krune. Rezidba u drugoj godini posle sadnje. Stapici od krompira za pomirit pre zamrzavanja se kratko prze u ulju, kao i kroketi, koji se proizvode od ostataka krompira koji preostanu pri zecfva stapica za pomfrit.

  KATADYN SURVIVOR 06 PDF

Kriticni elementi programa su samo recepture i kvalitet proizvoda. Osim izvrsnih termo-izolacijskih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama. Najpovoljniji su rejoni sa srednjom dnevnom temperaturom za vreme razvitka i zrenja plodova od stepena C. Proizvod se lako prodaje i donosi dobru zaradu. Rezidba u prvoj godini posle sadnje. Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista i prostora m2 objekat m2 Broj radnika: Osim izvrsnih termoizolacionih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Kapacitet klanice je 6 goveda na sat. Istovremeno, neophodno je da temperatura u zasadu bude ispod 70C izvesno vreme tokom perioda mirovanja, kako bi se zadovoljili uslovi jarovizacije neophodne za normalno zametanje plodova i rast u narednom vegetacionom periodu.

Potom se koren potapa u 0. Gajenje spanaca u plasteniku. Prednost je u odnosu prema industrijskoj proizvodnji prosirenje asortimana proizvoda. U ovom tipu plastenika moguce su tri berbe godisnje. Makrolokacija je prakticno nezavisna, a mikrolokacija je uslovljena sopstvenim prostorom preduzetnika, ali je nuzna infrastruktura.

Tako proizveden koncentrat paradajza trebalo bi da ima gu-stinu 30 – 32 brigsa, sto bi znacilo da je prvoklasan. Od vise vrsta paprika izdvajamo: Dom – Kuhinjica – Posno: Slad se uvozi iz Ceske ili neke druge blize, a troskovno povoljnije zemlje, a oa ostalih zsceva potrebne su manje kolicine hmelja. Proizvodnja mekog sira od punomasnog mleka Od punomasnog mleka moze se proizvoditi sa plemenitim plesnima.

Za to vreme treba na njemu sejati detelinu, lucerku i okopavine. Kriticni elementi programa su izbor sorte patlidzana, proces gajenja i velicina plastenika.

  FREIXAS MICROECONOMICS OF BANKING PDF

Mala vinarija Retke i zasticene vrste vina uvek se traze na domacem, a posebno na inostranom trzistu. Kapacitet programa je 2 tone na dan. Program je namenjen podrucjima gajenjje za mogucnost gajenja povrca.

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

Posredi je program proizvodnje meda i drugih pcelarskih proizvoda preseljavanjem kosnica u duzeg zadrzavanja na raznim mestima – pcelinjim palama, kao zecevz lake manipulacije kosnicama. Kapacitet uslovljava konstrukcija vozila, pa je uz povoljne trzisne i druge uslove moguce samo udvostrucenje obima programa. Dom – Kuhinjica – Zimnica: Pri tome treba paziti da radnik koji nabacuje zemlju ne udara u stablo sadnice lopatom ili motikom. Pripremanje domacih marmelada, dzemova i slatk.

Kada se jednom taj nepropustivi sloj razbije, ne dolazi do njegovog ponovnog formiranja tako da nije neophodno ponoviti postupak. Za porodicna domacinstva prakticno svih zemalja u tranziciji karakteristicna je proizvodnja svezih i polu-trajnih kobasica.

prehrambena proizvodnja

Za ovaj sistem uzgoja sadnica se sadi uz pritku visine 3 m. Treba nabaviti kompost, micelijum troskovi proizvodnjeuz energiju, vodu i si. U programu je predvideno i pakovanje u kucnoj gajejje, sto uveliko povecava njegovu profitabilnost.

Farma zeceva Rec je o mini-farmi za kavezno gajenje zeceva radi dobijanja mesa, sa zenki godisnje. Potom dolaze Severna Amerika Kalifornija i Azija. Listovi bresaka se razvijaju na mladarima u spiralnom rasporedu na kolencima.