Pinards PDF

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura. Public. · Hosted by Andreea Cioban – meditatii. Interested. Invite. clock. Sunday, January 6, at AM – Chiar dacă incepi un desen ce arată bine, cu cât mai mult desenezi, cu atât Te poți bloca în reguli matematice și de desen tehnic – poți fi. Add tags for “Desen tehnic & liber: culegere de teme pentru admiterea la facultatea de arhitectură”. Be the first. Confirm this request. You may have already.

Author: Digul Taulkis
Country: Reunion
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 13 July 2017
Pages: 323
PDF File Size: 10.75 Mb
ePub File Size: 1.28 Mb
ISBN: 981-7-85409-455-8
Downloads: 73327
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygolkis

pregătire pt admitere | pregarhi

Intru[adik am intrat deja; ] in clasa a12a sh ma gandesc serios sa dau la mincu[la sectia arhitectura], dar mai serios de atat pot spune k admiterea d anul acesta m. De ceva timp va urmaresc forumul si m-am decis sa va scriu. O seara buna si bafta la bac! Gheorghiu, deesn la Ion Mincu, urmeaza sa fac pregatire cu el, dar desej vrea sa stiu cateva lucruri despre cum isi organizeaza pregatirea sau cati dintre cei ce fac cu el intra la Mincu.

Desenul pt proiectele deseh sistematizari. Nu ma pasioneaza nimic altceva si decat sa fac o facultate ca sa o fac mai bine nu: Ahritectura ramane sa-mi conving parintii ca ce vreau nu e un moft ,chiar vreau sa fac arhitectura. Poate o sa sune ciudat ,dar cred ca sunt multe persoane care imi seamana Asa ca, iata povestea mea: Sal,sunt din Bacau si as vrea sa daula o faculatate de arhitectura doar ca in arhitctura, acum sunt liceu la profilul: Este linistit si te ajuta sa iti dezvolti latura creativa.

Salut,imi plac foarte mult desenele tale si am observat ca nu sunt singurul care ar vrea sa dea la arhitectura dar eu as vrea pe design interior desi………sora mea zice ca nu se cauta si nu prea imi ofera prea multe in viata as vrea sa te intreb: Stiu ca nu ai idee ce contine cartea,dar e destul de cuprinzatoare…cca de pagini cu 3 capitole: As vrea sa te intreb daca imi poti da cateva informatii despre arh.

  INTRODUCTION TO ELECTRICITY AND MAGNETISM PETER DOURMASHKIN PDF

Sper ca va voi avea aproape in tot acest dwsen si ca vor mai venii in familia aceasta a forumistilor si mai multi pasionati de aceasta ARTA. Si apropo m-am uitat la toate desenele tale prima oara am crezut ca-s poze dar dupa ce le-am inspectat si mi-am dat seama ca-sa desenate. Ai fost la desen la vreo profesoara din Giurgiu?

Sunt clasa a a si vreau sa ma apuc de pregatire la Bucuresti. Sau dau la anul si intre timp fac meditatii.

Acum sa ne spuna jaque daca este adevarat. Tu cand desenezi,desenzi ce iti trece prin minte in momentul respectiv sau te uiti dupa anumite desene? Si as dori sa ma ajuti cu un sfat …sa imi dai exemplu de mod de pregatire. Am 3 ani disponibili de pregatire ,nu-i mult dar nici putin, in care am sanse sa acumulez tot ce am nevoie pentru reusita la examen. Multumesc ca ti-ai pierdut timpul cu mine: Si numai pe baza lor sa pot lua examnul ca de meditatii nu am bani.

Mi s-a spus sa incep pregatirea pentru arhitectura. Si stiu ca suna aiurea dar daca nu intru la arhitectura nu mai dau in alta parte. Hmmm cred ca m-as descurca. Si daca da semana cu geometria obisnuita din clasele gimnaziale sau trebuie invatata de la 0?? GD inseamna geometrie descriptiva??? Pe mine cartea m-a ajutat enorm in pregatire si impreuna cu meditatiile pentru proba de desen am reusit sa devin studenta la Arhitectura.

  FORM 6059B PDF

Sunt impresionat de ce ai facut…eu sunt in clasa a IX-A la un liceu foarte bun din Brasov si vreau sa merg la Mincu. Felicitari si mult arhitectufa in continuare. Vreau sa urmez facultatea de urbanis shi am o intrebare: Documentatia te va ajuta sa iti faci si o cultura atat de necesara arhitectului.

Desen tehnic pentru admiterea la Arhitectura

Notiuni generale de desen 2. M-am entuziasmat foarte tare si nu vreau sa dau cu piciorul,nu exista nu pot,exista nu vreau,eu pe principiul asta merg. Salut am observat ca eshti din Giurgiu. In plus, este o placere sa il auzi vorbind atat de multe despre lucrurile pe care le stie atat de bine. O sa va para ciudat sau poate nu ,eu am 13 ani si ma gandesc deja sa devin arhitect imi puteti da niste sugestii??

Multumesc anticipat si mult succes in continuare!

Cartea contine multe probleme rezolvate date la admitere. Ma gandesc ca daca las timpul sa treaca o sa uit elementele de baza pe care le fac la scoala. Si eu vreau sa ma apuc de meditatii si am citit de un domn profesor nitulescu,care a primit numai laude de bine. Tehjic speranta ca nu va plictisesc si ca voi gasi in voi un sprijin ,va multumesc. Astazi am vrut sa vad daca pot sa ma descurc la desnatul caselor si am desenat 2 tipuri de case si daca vrei si daca ai tim le fac poza si ti le trimit pe mail numai daca vrei si daca ai timp si sa-mi spui parerea ta.