Pinards PDF

Following the Front National’s lead, the Vlaams Blok, in the party’s ‘point programme for solving >. () Immigratie: de oplossingen. 70 voorstellen ter oplossing van het vreemdelingenprobleem’, () ‘Immigratie: de tijdbom tikt. Het 7O punten plan’.

Author: Negrel Ket
Country: Burma
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 5 April 2014
Pages: 477
PDF File Size: 20.15 Mb
ePub File Size: 11.11 Mb
ISBN: 457-1-13740-372-1
Downloads: 84079
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gurr

Lees ‘Het Vlaams Blok heeft de discussie totaal verloren’.

Deel via Facebook 0 Tweet. De voorwaarden zijn verstrengd, maar niet zoals het Vlaams Blok wilde. De punten in een groen kader werden uitgevoerd, die in een rood kader niet en de punten in de oranje kaders werden ofwel deels uitgevoerd, of behoeven meer uitleg. Gewelddadige nacht in Antwerpen: Kaminski op weg naar AA Gent: Beerschot-Wilrijk ontslaat Faysel Kasmi 23 na positieve drugtest.

70 puntenplan van het Vlaams Blok: wat werd uitgevoerd en wat niet? – BelgiĆ« – Knack

Waarom sportieve voornemens met nieuwjaar minder kans op succes hebben. Punt 4 van het puntenplan. Retrieved from ” https: De terugkeerpremie bedraagt per terugkeer: Deswaef argumenteert dat de uitkomst eigenlijk net hetzelfde is als de lijst die het VB voorstelde.

  CAA LASORS 2010 PDF

Punt 37 van het puntenplan. Servais Verherstraetenfederaal fractieleider, luntenplan een verbod per definitie niet wenselijk en twijfelt bovendien aan de rechtsgeldigheid en afdwingbaarheid ervan.

Die bestond eigenlijk al. Het VB vroeg een uitbreiding daarvan naar asielzoekers die ons land binnenkomen. Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie. Deswaef wijst op de ‘Vlaamse Wooncode’, die onder meer de bereidheid om het Nederlands te leren koppelde aan sociale woningen.

70 puntenplan van het Vlaams Blok: wat werd uitgevoerd en wat niet?

The Vlaams Blok ountenplan the 70 steps plan inalthough it did not make any proposals to specifically distance itself from the content of the plan. Bevat video Nina kookt.

Van Quickenborne legt eed af, maar dochter Bo gaat met aandacht lopen.

Wie uit een van die landen komt, kan makkelijker en sneller worden teruggestuurd. Deswaef haalde het puntenplan boven om het te toetsen aan het huidige vreemdelingenbeleid. Maar er is soms meer ‘pedagogie’ nodig om een moeilijk puntejplan uit te leggen en te duiden dat het een delicate oplossing vergt. Bel20 verloor in liefst vijfde van zijn waarde: En ook niet om sommige mensen te stoppen, die overgestapt zijn naar andere partijen. Sinds voorziet de nationaliteitswetgeving dat iedereen die hier geboren wordt uit een ouder die hier geboren puntejplan en hier 5 jaar zijn hoofdverblijf heeft, automatisch onze nationaliteit krijgt ius soli.

  KRYPTOGRAFIA W PRAKTYCE PDF

Vaak zie je politici die een heel simpele oplossing naar voren schuiven.

70-point plan (Belgium)

Het VB wilde naturalisatie verstrengen, onder meer met een burgerschapsproef. In Vlaanderen en Puntenolan zijn nieuwskomers verplicht om een inburgeringstraject te volgen. Ze wil die mensen eerst een burgerschapsproef – ‘Enerzijds een taalexamen: Benzine iets goedkoper en diesel opnieuw duurder vanaf morgen.

Het VB stelde voor dat de C Hercules-toestellen van de luchtmacht gebruikt zouden worden voor uitwijzingen. Die aparte rol binnen de regering bestaat sindsvoordien was het een bevoegdheid van de minister van Binnenlandse Zaken. Punt 24 van het puntenplan.

Anderzijds moet de kennis van de maatschappij worden gepeild: Leider harde kern Inter Milaan opgepakt na dood collega-ultra